hemma

...fast ändå inte, är i småland hos farmor och farfar nu och där kommer jag vara i nästan två veckor till.
Pappa drog nyss till sjön för att fiska bete till kräftburarna som vi ska försöka lägga i idag, annars står bakning med farmor på schemat och så ska jag ta fyrhjulingen och åka upp till skogen och titta till mitt träd, hehe ;)
det kommer inte bli någon toppen bloggning nu när jag inte har min egen dator men det får ni leva med!.


göteborg imorgon ♥

imrgn åker vi! har haft fullt upp hela dagen med packningen, städa och sprungit runt på stan och köpt strumpor och tofflor, nu ska jag fortsätta med allt och ville bara berätta att jag kommer vara borta i 3 veckor nu, kanske lite mer, åker ju till göteborg imrgn i en vecka, sen till ullared och efter det till småland där jag kommer vara ett tag, så updateringen kommer inte vara någon höjdare, ska försöka mobilblogga litegranna under tiden, så vi "ses" om ett tag (:

tältning på arnö med världens bästa tjejor!

Usch vad trött jag är! var tvungen att springa igår för matilda skulle komma och hämta mig, vi åkte till arnö och där spenderades natten i ett skethett tält, sen gick jag hem till alexanderälskling och så kom pappa och hämtade oss där, vi åkte hem till mig och har haft en kanon dag + kväll, han åkte nämligen hem precis nyss ;) Nu ska jag sova och det lär jag göra ett braaaa tag, imrgn ska jag packa och städa mitt rum + åka till stan! Ni får bildern imrgn, godnatt =D

lite bilder från dagen


matilda, matilda, frida & tove
jag och steen
NU MÅSTE JAG SPRINGA, PUSS :*

in i duschen!

kom precis hem från fredön som jag och lina var duktiga att cyklade till...efter det en kilometers springning på direkten och sen fotboll. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag städa lite sen kommer matilda och hämtar mig så åker vi till arnö för vi ska sova där inatt =D Så updateringen kommer inte va den bästa, ska försöka lägga in lite bilder från dagen innan jag åker ;)

jag kommer inte kunna sova ikväll...

..för min garderob har invarderats av väldens största gräshoppa någonsin! Jag stod och speglade mig och så hoppar den upp bakifrån min byrå och sätter sig på den, då undrade jag ju klart vad det var för någonting då vände jag mig om och så skrek jag så högt att syster kommer springandes, och den var inte liten asså! Nu när jag skulle ta kort på den så kunde jag inte hitta den, den ligger säkert under täcket och väntar på att få bita mig i fötterna...humm soffan kanske inte är en så dum idé inatt, eller tills den dött...?

Nu sitter jag och försöker fixa ihop en packlista till Gothia, och tar knasiga webcam bilder, snart ska jag sätta på the oc första säsongen, och packa träningsväskan för imrgn "träning" imrgn från 12 till 16, + att jag, matilda och frida ska cykla ut dit, ska försöka updatera innan jag åker ;)






nu drar jag till träningen!

vi "hörs" när jag kommer hem ;)


BILDER!

 



 


värmen?

shit vad varmt det är ute! men jag ska inte klaga helt klart bättre än regn och rusk ;)
har inte orkat blogga idag, har inte orkat göra någonting faktiskt, men jag ska ändra på det och ta tag i fotbolls skorna och pappa (och en fotboll såklart) och dra med dom till rosvalla...! Ska lägga ut lite bilder på bloggen också som jag tog för några timmar sedan. Funderar även att ringa farfar och kolla om det finns något jag kan "sommarjobba" med på gården, det är dags för nytt photoshop tycker jag! Och mina pengar lär ta slut nästa vecka som spenderas med tjejorna i Göteborg, Gothiiiiiia =D


Godnatt!

Det här blir nog sista inlägget för ikväll för nu går jag och lägger mig, så godnatt på er ;)


nu drar jag ut och springer!


hemma!

Ooops! det har inte blivit så bra bloggning de senaste dagarna, men i lördags var jag i Stockholm och shoppade, dansade små grodorna runt svampen och va på grönalund. Och igår åkte jag och älskling till hans sommarställe, och så kom jag hem för ett litet tag sedan. Nu ska jag fixa photoshop på min systers dator, så jag kan göra lite nytt här på bloggen. Ska även fixa hennes blogg, nu ska jag ut och bada, vi hörs ;)


trötter...

är jag! Elin och jag cyklade hem vid 11 från en riktigt kul kväll igår, det vart en massa snack och en cykeltur till bron. När vi kom hem gick vi in till henne först och kollade på disaster movie, den var skitrolig! Sen gick vi ut till stugan och somnade där.

Imorse fick jag gå upp tidigt, för jag skulle till tandhygienisten, så jag cyklade allt jag hade dit och vart 40min förtidig, så typiskt? Sen kom Alexander hit så jag har inte hunnit blogga någonting ;)

Imrgn åker jag till Stockholm med mamma och syster för att shoppa =) Så updateringen kommer inte bli något vidare..

BILDER!

...från förra fredagen med Julia =)









på väg...

till elin! vi ska ta hand om hennes horse och sen ska vi till bergshammar ikväll, så uppdateringen kommer inte va någe vidare ;) Bilderna från dagen får ni när Melinda har varit snäll och skickat dom till mig =)

ni får en söt bild på mig och elin sålänge :D

mot badhuset.

Nu åker jag!

kissies nya singel!

hahahah! är faktiskt allt jag har att säga..

hjortensbegsbadet

Vaknade vid halv 12 av att min syster kommer in i mitt rum och skriker, ah vad klockan var då. Vilket hon gjorde igår också men då var klockan 12, först fick jag lite halft damp på att hon kommer och väcker mig.. men när jag såg vilket fint väder det var ute så gjorde det inte så mycket längre, så jag gick ut och la mig och solade en timme på direkten. Sen kom mamma och så skjutsade hon mig till hjortensbergsbadet, där det var en massa folk ;)

Kom hem från intersport för ett tag sen, jag och pappi var och köpte nya fotbollsskor och "bissbyxorna"till mig ♥
Nu ska jag ut, "see" you later

helt plötsligt...

...fick jag värsta skriv kicken, jag kom hem och det första jag gjorde var att sätta mig och skriva om allt möjligt faktiskt, rätt skönt att få rensa tankarna ibland och bara få skriva av sig medans inspirationen flödar. Hoppas det håller i sig för bloggningen suger, men jag bryr mig faktsikt inte, det är sommar, jag har bättre saker för mig än att sitta och dega vid datorn hela dagarna, det är min blogg jag uppdaterar så ofta jag vill...

Dagen blev riktigt lyckad, kanske för att den spenderades med en av de bästa personerna på denna jord. Förövrigt var eclipse grymt bra och jag ser verkligen fram emot när 4orna kommer på film eftersom det kommer bli 2 filmer ;)

Nu ska jag be pappa fixa spotify premium till mig så jag kan lyssna från min telefon också och skriva lite mer på..det jag började på. Ni kanske får se lite delar av det, eller nääe skulle inte tro det, jag vill nog hålla det hemligt, det är trotsallt lite privat. Men man vet ju aldrig... tss!




aaaaaaaah!

JAG SKA TILL GNESTA IMRGN OCH KOLLA PÅ EN ********A! :O

juuuuuuuulia :D

TJA!
förövrigt diggar jag min nya lur, den är cool.

sunshine!

Även fast min uppdatering inte varit något vidare de senaste dagarna så stiger besökarna, lite kul tycker jag.

Godmorgon!
på er, jag vaknade först vid klockan 4a imorse, fast jag somnade om som tur var ;) snart ska jag ta mig ner till köket och äta jordgubbar till frukost och sen ska jag ut och lägga mig och sola. Och senare ikväll kommer Julia hit, vi ska kolla på bio och sen ska hon sova här ;) Nej men nu ska jag ut i det fina vädret, jag bloggar mer sen =D



RSS 2.0